Važna informacija za navijače Partizana!

Danas je od Odbojkaškog kluba Partizan stigla važna informacija za sve navijače. Naime, predsednik kluba Aleksandar Stanković je izneo jedan bitan detalj.

Muške ekipe će od ove godine igrati u dvorani u Padinskoj Skeli. To je kraj koji je poznat po ljubavi prema Partizanu. Primer za ostale delove grada, hala koja nije išarana nigde. Mnogo se vodi računa… A ljubav prema Partizanu je vidljiva na svakom ćošku. Zrači bukvalno… Zato smo rešili u dogovoru sa prijateljima kluba da muške ekipe igraju tamo. Ženske ekipe ostaju u Masteru“.

Ženski tim će kao i prethodne sezone voditi proslavljeni stručnjak Darko Zakoč.

Ženska ekipa je krenula 8. avgusta sa radom. Sad smo u petoj nedelji najnapornijeg i najtežeg dela pripremnog. Nažalost, još nismo kompletni, pa nemamo pravu sliku trenutnih vrednosti. Pokušaćemo da stvorimo jedan novi Partizan, to je neka moja želja. Kompletniji, konstatniji, sa boljim rezultatima. Da se ne ponove period kada smo ulazili u utakmice kao autsajderi. Kada su dolazili protivnici kod nas sa predubeđenjem da je to unapred upisana pobeda. Ovaj Partizan neće odustajati, trudiće se da igra kvalitetnu i lepršavu odbojku. To je moja želja i nadam se da ću je zajedno sa devojkama i ispuniti“, naglasio je Zakoč.

O muškoj ekipi pričao je Nenad Živanović, asistent Bojana Janića koji je sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu.

Hteo bih našem prvom treneru Bojanu Janiću da poželim sreću u narednim danima. Nadam se da će se vratiti sa medaljom. Hteo bih sa ponosom da istaknem ovaj porodični duh koji gajimo. Jedni druge guramo do maksimuma“, zaključio je Živanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE