Mijailović ima podršku sa svih strana: Oglasio se Atletski klub Partizan

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović postao je juče i prvi čovek JSD Partizan.

Atletski klub, stao je uz Ostoju Mijailovića i istakao da je ovom klubu posebno bitno što je u planu novog predsednika i rekonstrukcija atletske staze na stadionu Partizana.

Saopštenje AK Partizan prenosimo u celosti.

-Želimo da informisemo javnost da je Atletski klub Partizan na juče održanoj skupštini sportskog društva podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika JSD PARTIZAN. Atletski klub kao jedan od osnivača Sportskog društva, klub sa dve olimpijske medalje i mnoštvom medalja sa Svetskih i Evropskih prevenstava prepoznao je u programu Ostoje Mijailovića viziju i boljitak za sve klubove SD. Kako je većini delegata pa i našem delegatu bilo onemogućeno da uđu u prostorije sportskog društva gde je zakazana redovna skupština, iz nama nepoznatih razloga, bili smo prinuđeni da kao i većina klubova SD, održimo legitimnu, vanrednu skupštinu u prostorijama Teniskog kluba Partizan. Skupštinu su pratili svi relevantni elektronski i pisani mediji.

Na Skupštini je jednoglasno izabran novi predsednik SD Ostoja Mijailović, novi Upravni Odbor kao i drugi organi društva u kojima su predstavnici klubova.
Atletskom klubu je veoma bitno što se u planu novog predsednika nalazi i rekonstrukcija atletske staze, koja je izuzetno važna kako našem, tako i ostalim klubovima koji koriste stazu za svoj trenažni proces.

Skupštine se organizuju kako bi se pored pohvala za rad, iskazala i nezadovoljstva. Većina klubova je iskazala svoje nezadovoljstvo dosadašnjim radom uprave SD i iz tog razloga dali su poverenje novom predsedniku.
PARTIZAN JE IZNAD SVIH NAS
, stoji u saoptešnju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE