ZAPOČNI ZABAVU SAVRŠENIM POKLONOM – Uplati depozit i osvoji 100% SPORT BONUSA + 200 SPINOVA!!!

Još jedno specijalno iznenađenje očekuje novajlije u Meridianu! Osvoji do 10.000 BONUSA za sportsko klađenje i 200 POKLON SPINOVA!

Meridian je tokom oktobra pripremio ERUPCIJU BONUSA za novajlije! Nakon promocije u kojoj vas očekuje 2.000 BONUSA za sportsko klađenje i 200 SPINOVA u momentu registracije, možete osvojiti i NEODOLJIV BONUS na PRVI DEPOZIT!

Sve što se od vas traži jeste da se registrujete, uplatite 500 ili više dinarana vaš korisnički nalog i zabava može da počne!

Bićete nagrađeni sa 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE! Maksimalan iznos koji možete osvojitina ovaj način je 10.000 DINARA!

Ali, ni to nije sve! Volite slot igrice? Uz paket bonusa za sportsko klađenje očekuje vas i 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj igri Pirates Power provajdera Expanse Studios!

Krenite sa piratima u potragu za davno skrivenim blagom i uz malo sreće možete osvojiti i GRAND DŽEKPOT!

S toga ne čekajte, registrujte se i uživajte u savršenoj zabavi!

Kada je o sportskom klađenju reč potrebno je da odigrate tiket od minimalno tri para sa pojedinačnim kvotama od 1.5 ili više! Odigrajte tiket u danu kada je uplaćen depozit!

Treba li da napomenemo da nedelja pred nama donosi veliki derbi Premijer lige Arsenal – Liverpul? Stavite svoj tip na tiket i uživajte u najboljem evropskom fudbalu!

Ista pravila važe i za POKLON SPINOVE! Izvrtite spinove u danu uplate prvog depozita i ostvarite čarobne dobitke!

Novajlije, uživajte u magičnoj zabavi tokom oktobra u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila. Ako ste fanovi atipičnih igara,...

POVEZANE OBJAVE