Zvezda predstavila napadača: Evo ko je nova devetka!

Kako je danas preneo Fudbalski klub Crvena zvezda,  17-godišnji napadač Crvene zvezde, Jovan Mijatović dobio je prekomandu u prvi tim i zadužio je broj devet.

On več ima iskustvo u seniorskom fudbalu i na osam utakmica u Grafičaru postigao pet golova, što je bio dovoljan znak za Miloša Milojevića da mu uruči poziv u prvi tim.

– Velika je čast i privilegija dobiti poziv za prvi tim sa svega 17 godina. Zvezdino sam dete, ovde sam od petlića i znam koji su zahtevi kluba. Na meni je da nastavim da radim još više, da slušam starije i kada dobijem šansu da dam sve od sebe da ostavim što bolji utisak. Prija mi i ‘devetka’ na leđima, ne smatram da je to dodatni pritisak, već samo znak da u klubu veruju u moj talenat,  rekao je mladi napadač i dodao:

– Zahvalio bih se i Marku Neđiću, kao i Grafičaru, jer su me partije u dresu Zvezdine filijale preporučile za prvi tim. Naravno, zahvalnost i svim trenerima iz Omladinske škole sa kojima sam imao priliku da sarađujem, jer sam od svakog naučio nešto. Sledeći cilj je da debitujem za Crvenu zvezdu, potom i da postignem gol, otrčim do severa, pa zaigram u derbiju, Evropi, sve po redu,  podvukao je omladinski reprezentativac Srbije i nova devetka Zvezde.

Mijatović je rođen 11. jula 2005. godine u Beogradu i čitav juniorski staž proveo je u Crvenoj zvezdi. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Simbol Crvene zvezde napustio klub nakon 11 godina!

Dragan Vuković je nakon 11 godina napustio mesto trenera košarkašica Crvene zvezde. Nakon njegovog odlaska više ništa neće biti...

POVEZANE OBJAVE