Ivica Kralj saopštio lepe vesti za navijače Partizana!

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj pričao je o crno-belima gostujuči u Partizanovom podastu.

On je saopštio lepe vesti za navijače, a to je da Bibras Natho i Fuseni Dijabate koji su ponajbolji pojedinci “crno-belih” sigurno neće otići iz kluba na polusezoni.

Osim u slučaju “nepristojne ponude”.

– Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi ‘nepristojna’ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće, rekao je Kralj.

Uporedio je Kralj situaciju u Humskoj sa onom iz igračke karijere kada je 2003. godine Partizan ušao u Ligu šampiona eliminišući Njukasl.

– Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama”, rekao je Kralj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE