EL: Alba šokirala Milano, Olimpijakos i Fener rutinski

U 2. kolu Evrolige, Alba je posle Partizana pobedila i jednog od favorita za titulu Armani iz Milana. Rezultat je bio 74:80 posle produžetka.

Nemačka ekipa je imala dvocifrenu prednost većim delom meča, ali su domaći tu prednsot stigli i čak imali šut za pobedu preko Nikolo Melija.

U dodatnih 5 minuta sjajna ekipa iz Berlina je pokazala i karakter i snagu i slavila. Najefikasniji su bili Smit i Blat sa 13 poena, dok kod Milana Pengos 16, Šilds 15.

Olimpijakos je rutisnki na svom terenu protiv Žalgirisa 90:80 i došao do druge pobede u takmičenju. Sjajan meč je odigrao Saša Vezenkov koji je ubacio 23 poena i skupio 14 skokova.

Fenerbahče je i u drugom meču pokazao da će biti jedan od glavnih kandidata za titulu pošto je posle Bajerna, sa terena počistio i ekipu Makabija 86:71.

Već u prvom poluvremenu je sve bilo praktično rešeno, a sjajnu partiju je pružio Marko Gudurić koji je postigao 23 poena. Kod Makabija najbolji je bio Boldvina sa 14 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE