POSTANI ŠAMPION U MERIDIANU: Iskoristi najveće kvote za Ligu šampiona i sastavi dobitni tiket!

Sve je spremno za fudbalski spektakl – registruj se u Meridianu i isprati Ligu šampiona uz najveće kvote na planeti!

Liga šampiona nam je prethodne sinoć donela pravi fudbalski spektakl, a nema sumnje da će tako biti i večeras! Na programu je čak osam utakmica, a među njima su definitivno najzanimljivije Ajaks – Liverpul, Barselona – Bajern, Totenhem – Sporting.

U prvom duelu Liverpul je bio više nego ubedljiv protiv Ajaksa, ali Dušan Tadić, kapiten “kopljanika” se definitivno “probudio” i očekujemo da to utiče na čitavu ekipu.

O Barseloni i Bajernu ne treba mnogo trošiti reči, ali jedno je sigurno – sve oči biće uprte u Roberta Levandovskog. Poljak je jedna od glavnih tema svetskih medija, a da li će “matirati” Bavarce, čiji je dres nosio do nedavno – saznaćemo vrlo brzo.

Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka fantastičan fudbalski program, vi izaberite koje utakmice ćete pratiti, a mi ćemo vam pomoći da donesete odluku koje mečeve da “stavite” na tiket.

Kada se radi o online kladjenju, prvo što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda uz pomoć najvećih kvota sastavite novi šampionski tiket!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Evo i nekoliko predloga:

Ajaks – Liverpul, dvojka 1.90

Atletiko Madrid – Bajer Leverkuzen, kec 1.80

Barselona – Bajern, kec 2.40

Napoli – Rendžers, kec 1.25

*Napomena: kvote su podložne promenama.

NOVO U MERIDIANU: KO PRE GOLU – NJEGOVI BONUSI! Osim standardne ponude, Meridian donosi novu promociju: pogodi najveću kvotu na tiketu koji sadrži samo igru “daje prvi gol” na meču i osvoji sjajne bonuse, čak i kada je tiket nedobitan!

Saznaj detalje OVDE i priključi se novoj igri!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE