BRILJIRA OVE SEZONE: “Najružniji napadač sveta” vraća se u Seriju A?!

Vedat Murići pravi je hit La Lige. Napadač Majorke trenutno je drugi strelac španskog prvenstva s osam golova, a jedini bolji od njega je Robert Levandowski (13).

Murići je u Majorku stigao prošle zime, ali samo na pozajmicu iz Lacija. Na Balearima se pokazao kao odlična opcija te ga je Majorka dovela za 10 milona evra, a Murići je u rekordnom roku postao ljubimac navijača.

Njegove sjajne igre u dresu Majaroke nedavno je komentarisao i njihov trener Havier Aguire, i to rečima koje su mnoge šokirale, a pojedince pošteno nasmejale.

“S obzirom na to koliko je ružan, igra itekako dobro. Ljudi ga vole, ali nemoguće je ne voleti tog nitkova. Ima srce koliko je i sam velik”, kazao je Aguire.

Kalčomerkato javlja kako je za njega veliko interesovanje pokazao upravo Lacio, klub koji je letos napustio. Lacio je u potrazi za novim rešenjem u napadu kojim bi imao alternativu Ćiri Imobileu i nastavio borbu za plasman u Ligu šampio0na sledeće sezone.

Murići je dobar deo svoje karijere proveo u Turskoj u kojoj je igrao za Giresunspor, Genčlerbirligi, Rizespor i Fenerbahče, iz kojeg se preselio u Lacio, a nakon toga u Majorku.

Ugovor s Majorkom važi mu do leta 2027. godine. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na 10 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZA POVRATAK U VRH: Srpkinje dobile rivala za plej-of

Teniserke Srbije će krajem godine pokušati da se vrate u svetsku grupu Bili Džin King kupa. Nakon uspešno završenih kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE