PRIPREME ZA MUNDIJAL U JEKU: Petarda Argentinaca, Hrvati i Nemci minimalni protiv autsajdera (VIDEO)

Svetsko prvenstvo samo što nije, a sve reprezentacije su se već okupile i počele da se spremaju za najveću fudbalsku smotru.

Počelo se i sa pripremnim utakmicama, u kojima su se međusobno sastali i neki od učesnika, a neki od timova bi mogli da se zabrinu nakon ishoda.

Nemačka je samo sa 1-0 slavila prtiv Omana, a na gol se čekalo sve do 80. minuta, kada je Filkrug pogodio posle asistencije Kaija Haverca.

Sličan ishod viđen je i u duelu aktuelnih vicešampiona sveta Hrvatske, koji su tek pogotkom Kramarića u 82. minutu došli do pobede protiv Saudijske Arabije, takođe učesnika takmičenja u Kataru.

Argentinci su, sa druge strane, opravdali u okršaju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, zvanje jednog od najvećih favorita na Mundijalu, pošto su slavili sa 5-0.

Već na poluvremenu je bilo 4-0, posle golova Hilija Alvareza, dva Anhela Di Marije, i Lionela Mesija.

Konačan rezultat postavio je fudbaler Intera Hoakin Korea u 60. minutu.

Meksiko nije dobro najavio svoje učešće na prvenstvu sveta, posle poraza od Švedske sa 2-1.

Skandinavci su poveli preko Markusa Rodena u 54. minutu, a Aleksis Vega je poravnao rezultat već šest minuta kasnije. Ipak, fudbaler Volfsburga Matijas Svandberg je golom u 84. minutu doneo pobedu timu koji neće biti deo najvećeg sportskog događaja.

Poljska je savladala Čile sa 1-0, zahvaljujući golu Šištofa Pjateka u 85. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE