Klipa odlazi u Kinu, u Zvezdi ga menja dosadašnji član stručnog štaba prvog tima i bivši reprezentativac

Doskorašnji trener juniorskog tima Crvene zvezde Slobodan Klipa napustio je klub i odsada će obavljati isti posao, a biće i koordinator mlađih kategorija u kineskom Ćingdau.

Na mesto šefa struke juniorskog tima Zvezde umesto njega stiže doskorašnji član stručnog štaba prvog tima i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Branko Jorović.

Tokom rada Klipe u mlađim kategorijama, što kao koordinatora, što kao trenera, ostvareni su brojni uspesi u vidu šampionskih titula, Kupova, pobeda na kvalifikacionim turnirima juniorske Evrolige i učešća na završnim turnirima elitnog evropskog takmičenja za juniore.

KK Crvena zvezda i ovom prilikom želi još jednom da se zahvali Slobodanu Klipi na svemu što je uradio tokom svakodnevnog rada u mlađim selekcijama našeg kluba koji je trajao više od jedne decenije, i poželi mu puno sreće, zdravlja i uspeha na novom poslu, saopšteno je iz kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaviri u SVET SPEKTAKULARNIH NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak ČETIRI MILIONA EVRA!

Dobrodošli u eru nestvarnih dobitaka! Meridian u saradnji sa provajderom Wazdan pokreće senzacionalnu promociju koja će trajati pet meseci! Počevši...

POVEZANE OBJAVE