Bivši Zvezdin Brazilac istakao da navija za Srbiju

Crvena zvezda već neko vreme predstavlja dominantan faktor u srpskom fudbalu, ali u nekim ne tako lepim vremenima za tim iz Ljutice Bogdana nastupao je i Brazilac Mendeš Kadu.

On je u vreme najveće krize stigao iz crngorske Zete, ali se etablirao kao jedan od najvažnijih igrača crveno-belih i jedan od boljih stranaca koji su nastupali za srpski tim.

Sada je u intervjuu za “Mozzart Sport” otkrio da je navijač naše reprezentacije, pored matičnog Brazila. Na pitanje o značaju Mundijala za Mesija, pošto ima poslednju šansu da bogatu karijeru kompletira trofejom sa Mundijala, rekao je:

Ne bi bila šteta i da se to ne dogodi. Ja volim Mesija, ali više volim Brazil. Više bih voleo da Srbija osvoji Svetsko prvenstvo nego Mesi, nedvosmislen je bio nekadašnji ofanzivac aktuelnog srpskog šampiona.

Otkrio je i da se čuje sa aktuelnim reprezentativcem naše zemlje i igračem Verone Darkom Lazovićem.

Čujem se ponekad sa Lazom preko Instagrama. Navijam za vašu reprezentaciju i voleo bih da vi budete ti koji će proći uz Brazil, rekao je Brazilac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON MVP PRIZNANJA: Tri Evroligaša žele Makedonca iz Uniksa!?

Košarkaši Uniksa igraće u polufinalu plej-ofa VTB lige protiv Lokomotive Kuban. Nekadašnji Evroligaš ima i MVP-a ligaškog toka ovog takmičenja....

POVEZANE OBJAVE