Mitrović jasan: Ja sam spreman!

U poslednjem kolu Svetskog prvenstva u Kataru reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske. Taj duel direktno odlučiuje ko će otići u osminu finala.

Na konferenciji za medije osim selektora Stojkovića obratio se i  napadač Aleksandar Mitrović. 

– Sve zavisi od nas. Ova ekipa je pokazala da kada je najpotrebnije da smo pravi, to se videlo u Lisabonu. Verujemo u sebe, verujemo u ono što radimo…verujem da ćemo sutra odraditi dobar posao i verujemo u prolaz – istakao je Mitrović. 

Napadač je otkrio da se oseća dobro i da je spreman za sutrašnji meč.

– Fizički sam spreman, osećam se dobro. Protiv Brazila sam bio i više nego spreman, ali utakmica je bila izuzetno zahtevna. Drugu utakmicu sam se takođe osećao dobro, kao i ceo tim. Svi smo spremni, nadamo se da ćemo to i pokazati i pobediti

Potom je usledilo pitanje novinara o utakmici sa Švajcarskom sa prethodnog Mundijala u Rusiji. 

– Sa naše strane nema nikakvih problema. To je bila druga utakmica, 90 odsto je drugih igrača i novi je izazov. Drugačija je i atmosfera… Fokusirani smo na nas, a šta će da urade navijači i druga strana mi ne možemo da utičemo. Stvarno, ne razmišljam o tome šta je bilo, razmišlja o tome šta sledi. Fokusiram se na to šta selektor traži od nas. Znam da ako mi budemo igrali kao što znamo, sigurno ćemo proći dalje, zaključio je Mitrović.

Napadač je pričao i o svojim kolegama u napadu.  

– Spreman je Vlahović, sto posto. Kao i Jović i ja…razgovarali smo, prilično je naoštren. On je veliki talenat, već sa 20-21 godina je napravio veliki uspeh. Ko god od nas izađe na teren, odigraće najbolje, koliko zna, jasan je Mitrović. 

Srbija i Švajcarska igraju sutra od 20 časova duel kada i Brazil sa Kamerunom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE