TIKET KOJI TI DONOSI SJAJNE NAGRADE: Igraj na Srbiju, pogodi najveću kvotu i osvoji iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD!

Kladi se u Meridianu, podrži “Orlove”i osvoji sjajne poklone!

Petak – dan koji smo sa nestrpljenjem čekali i dan koji će nam otkriri da li Srbija ide u osminu finala Svetskog prvenstva ili ne.

Ovaj petak zaista jeste poseban, jer osim istorisjki važne utakmice, koju Srbija igra protiv Švajcarske, imamo još jednu izuzetno važnu vest!

Sportska kladionica Meridian ovaj Mundijal čini još uzbudljivijim i na pravi fudbalski spektakl dodaje i fantastično takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koja vam donosi ludu zabavu i mogućnost da osvojite fantastične nagrade!

iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje – sve su to nagrade koje mogu biti tvoje!

Šta treba da uradiš?

Za početak, neophodno je da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda učestvuješ u takmičenjuPOGODI NAJVEĆU KVOTU!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE