IVANOVIĆ POSLE NASTAVKA SERIJE NEPOBEDIVOSTI: Igrači moraju da daju više

Otkako je košarkaše Crvene zvezde preuzeo Duško Ivanović, to je potpuno drugi tim, koji nije izgubio nijednu utakmicu, što u Evroligi, što u regionalnoj ABA ligi.

Serija nepobedivosti nastavljena je i danas protiv Virtusa iz Bolonje, četvrtom uzastopnom pobedom.

Utakmicu je rezimirao trener Duško Ivanović.

Veoma bitna utakmica i pobeda za nas sa dva različita poluvremena. U prvom smo igrali malo bez energije, bez jasnih ideja u odbrani, bez strpljenja u napadu, ali u drugom delu je bilo totalno drugačije u ovom aspektu. U prvom poluvremenu smo igrali sa mnogo grešaka, ali sam jako zadovoljan sa poslednjih 20 minuta, izjavio je Ivanović.

Posebno se osvrnuo na izostanak Nikole Ivanovića, koji je odigrao veoma bitnu ulogu, pre svega u pobedi nad Asvelom.

Rekao sam nema Nikole, biće nam teško bez njega, da je on bio večeras bilo bi nam značajno lakše. Ali kad njega nema ostali igrači moraju da daju malo više. I Ognjen i Nemanja i Luka i Stefan, svi moraju da daju malo više da bismo bili na onom nivou kao sa njim. I drugi moraju da daju više u narednom meču, poručio je Zvezdin trener.

Ivanović je prokomentarisao i učinak Stefana Markovića, za kog je imao samo reči hvale.

Odlično je igrao, u odbrani i napadu je donosio smirenje, znao je šta treba da radi u svkaom trenutku, bio lider i pravi plejmejker na terenu, ocenio je Zvezdin strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Alkaraz teškom mukom među najboljih osam

Španski teniser Karlos Alkaras izborio je plasman u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je bio bolji posle tri seta...

POVEZANE OBJAVE