Dobrić slomio otpor Cedevita Olimpije, Zvezda slavila u Pioniru!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevita Olimpiju rezultatom 100:95.

Prve poene na utakmici postigao je Bentil, na drugoj strani Jeremić je promašio trojku, ali je Cedevita došla do novog napada i Ferel je ubacio trojku, 6:9.

U nastavku je Cedevita bila izuzetno raspoložena, Ferel je pogodio i treću trojku, a precizan u šutu van linije 6,75 bio je i Alibegović, 11:15. Prethodno je Vildoza ubacio trojku. U prvoj deonici je sjajno igrao Kampaco kako u odbrani tako i u napadu, usledio je pravi šuterski obračun. Cedevita je držala priključak, a fenomenalni Luka Vildoza je pred sam kraj poluvremena pogodio trojku sa pola tererna, a rezultat je bio 55:49.

Sjajno su crveno-beli otvorili i drugo poluvreme, Lazić je pogodio trojku, Zvezda je brzo stigla do plus 10. Usledili su poeni, Mitrovića i Vildoze. Fantastična je Zvezda bila u ovoj deonici, u kojoj su prvi put došli do dvocifrene prednosti. Kampaco je imao 16 poena, Dobrić 15, a Vildosa 13, a Petrušev je ubacio devet. U poslednjoj deonici Kampaco je pogodio trojku, a zatim je Cedevita Olimpija napravila seriju. Imala je Cedevita šansu da smanji na -5, ali je Rebec promašio trojku. Nakon toga je usledio napad Zvezde u kom je poentirao Petrušev, 93:83.

Međutim, nije moglo bez drame u Pioniru, usledila je trojka Ferela, Dobrić je postigao važnu trojku, a Zvezda je ipak uspela da slavi u ovom susretu rezultatom 100:95.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE