Gvardiola pred Arsenal: Evo šta je izjavio menadžer Sitija

Večeras od 20:30 fudbaleri Arsenala na svom terenu dočekuju Mančester siti u zaostaloj utakmici 12. kola Premijer lige.

Timovi koji trenutno igraju najbolji fudbal u Premijer ligi igraju veoma bitan meč, a sigurno je da ko odnese pobedu bliži je osvajanju jednog od najjačih prvenstva.

Pred ovaj meč novinarima se obratio Pep Gvardola.

-Najveća motivacija je u tome da ne želim da ispustim Premijer ligu zato što ne ličimo na sebe. Ako nas pobede jer su bolji, onda je to sport, biću prvi koji će im čestitati kao što uvek činim. Akli neće nas dobiti tako što nećemo biti u meču. Želite titulu? U redu, borite se. Uzmite je. Ona je u našim rukama. Branićemo titulu do poslednjeg dana. Tako bih ja želeo. Da se borimo maksimalno da je zadržimo. Ako ne uspemo, prihvatićemo, ali moramo da damo sve od sebe. Moji igrači moraju da imaju taj osećaj svakog dana“, rekao je Gvardiola.

Arsenal je oštećen na proteklom meču sa Brentfordom (1:1), kada je VAR studio propustio priliku da poništi gol fudbaleru Brentforda zbog ofsajda tokom akcije.

-Biće svakako opasni. Kada ispustite bodove, a niste navikli na to, naredni meč je uvek nešto posebno. Gledajući poslednja dva meča, nemam osećaj da su pali što se tiče igre. Mislim da su dosegli nivo gde svaki protivnik mora da se prilagodi tome ko su sada. Kada dođete na taj nivo to je zato što ste dobar tim i zato što ste došli do pozicije da budete šampion. Mislim da imaju to ove sezone, jasan je sjajni trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE