Rastavac pred Mladost: Spremni smo da odgovorimo na izazove!

U okviru 22. kola Superlige Srbije fudbaleri Vojvodine će gostovati ekipi lučanske Mladosti.

Trener Vojvodine Milan Rastavac želi da njegova ekipa nastavi pozitivan niz.

– Svima je jasno da idemo u goste jednoj ekipi koja zna da se takmiči. Očekuje nas utakmica sa dosta duela, fizičkog napora i specifičnosti unutar njihove igre i to su sve izazovi na koje treba odgovoriti. Ono što mene raduje jeste da verujemo da smo mi spremni da odgovorimo na sve te izazove i da osvojimo tri boda. Što se tiče ekipe, možemo da računamo na sve igrače, izuzev Uroša Nikolića, koji će se uskoro vratiti u ekipu, rekao je Milan Rastavac, a prenosi sajt kluba.

U prvom meču ove sezone Voša i Mladost su remizirali rezultatom 1:1, a jedini pogodak postigao je Nemanja Nikolić iz penala. Rastavac je i taj meč iskoristio da pripremi svoju ekipu na što bolji način.

– Naša obaveza je bila da se pripremimo u odnosu na tu utakmicu kako bismo pronašli prilike da ugrozimo njihov gol. Mladost igra specifičan fudbal, ali postoje određeni mehanizmi protiv te njihove ideje i igre jedan na jedan i verujem da ćemo uspeti da ih ugrozimo, ističe Rastavac i dodaje:

“Sve ekipe imaju svoje uspone i padove, a Mladost je u ovom momentu dočekala da bude u padu. Svi imaju izazzov da tokom cele sezone drže visok nivo, a to nije nimalo lako. Na našu sreću mi dolazimo u goste kada je Mladost ranjiva. S druge strane, nama mnogo znači ovaj dobar start, jer ti prvi koraci su potvrda našeg rada, a usput i podižemo samopouzdanje što je od izuzetnog značaja. Skupljamo dobru energiju oko sebe i tako podižemo samopouzdanje, pokazujemo da posedujemo kvalitet i da smo sposobni da ga prezentujemo i tako prikupljamo i podršku svih ostalih, jer samo tako, svi zajedno, možemo da idemo ka napred.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Stigle sjajne vesti za Piksija pred Evropsko prvenstvo

Fudbaler Sevilje Nemanj Gudelj ipak bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije na Evrpskom prvenstvu. "Sportal" je preneo da...

POVEZANE OBJAVE