OVAKO DALJE VIŠE NE MOŽE: Totalni remont italijanskog velikana, odlazi čak SEDAM igrača!

Aktuelni italijanski prvak Milan planira da napravi čistku u svlačionici u nadolazećem letu prenosi ugledna Gazeta Delo Sport.

Trenutno se nalaze na 4. poziciji, a prvoplasirani Napoli beži na nedostižnih 18 bodova. Direktor Paolo Maldini označen je kao krivac zbog neuspešnih kupovina, a isto tako klub je prepun igrača koji uzimaju platu, a ne pridonose igrama na terenu.

Gazeta prenosi kako su sada u klubu odlučili da je najbolje prodati igrače koje Stefano Pioli ne koristi. Prema novinama, postoji sedam igrača koji će napustiti Milan na kraju sezone.

Nekima od njih ističu ugovori i Maldini ne namerava nastaviti s produženjem: to je slučaj Zlatana Ibrahimovića, koji bi mogao da oduči da okači kopačke o klin na kraju sezone, kao i veteran na vratima Ciprian Tatarusanu (37).

Nadalje, za igrače kao što su Sergino Dest i Aster Vranck, Milan neće iskoristiti pravo otkupa navedeno u njihovom ugovoru o pozajmici a isto važii i za Tiemouéa Bakajoka koji je na pozajmici iz londonskog Čelsija.

Konačno, Milan će staviti na tržište još tri igrača, Antu Rebića, Fodea Bala-Tourea, te Jacinea Adlija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Piksi upisao i ovog igrača na širi spisak za Euro!?

Fudbalski savez Srbije poslao je UEFI širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo. Prema informacijama Mozzartsporta, selektor Srbije Dragan Stojković i...

POVEZANE OBJAVE