SENZACIJA NA POMOLU: Liverpul nudi Luisa Diaza u zamenu za zvezdu Serije A!?

U Liverpulu razmišljaju o senzacionalnoj razmeni, odnosno spremni su ponuditi Milanu Kolumbijca Luisa Diaza za Portugalca Rafaela Leaa, javlja Calciomercato.

Spomenuti list tvrdi da je Leao “sve bliže” odlasku iz Milana, a njegov trenutni ugovor završava se sledećeg leta. S obzirom na to da su se dosadašnji pregovori o novom ugovoru pokazali “negativnima”, u tekstu se navodi da bi Milan mogao “saslušati ponude” za portugalskog reprezentativca.

Liverpul je jedan od klubova koji se spominje kao moguća destinacija za 23-godišnjeg napadača, a Calciomercato dodaje da bi Luis Diaz mogao biti deo ovog velikog transfera.

Leao je tip igrača kojeg Jirgen Klop “obožava”, što otvara put za potencijalno senzacionalnu razmenu između Milana i Liverpula.

Kolumbijski krilni napadač nije igrao za ‘Redse’ otkako je povredio koleno tokom poraza od Arsenala u oktobru prošle godine, ali bliži se povratku na teren.

Nudeći novosti o svom oporavku, Diaz je ranije ovog meseca nagovestio da bi se mogao vratiti u akciju za osmine finala Lige prvaka s Real Madridom sledećeg meseca.

Šta mislite, ko bi bolje prošao u ovoj spektakularnoj razmeni?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE