Skariolo govorio o igračkom kadru Virtusa pred Partizan

Košarkaši Partizana naredne nedelje u sklopu dvostrukog programa Evrolige gostuju Virtusu u utorak i Olimpiji dva dana kasnije u Milanu.

Pred susret sa crno-belima, trener Virtusa Serđo Skariolo govorio je o svom igračkom kadru, čiji zdravstveni bilten nije na najvišem nivou.

Imamo samo nekoliko sati da se oporavimo od teškog meča u Seriji A. Dobili smo jak tim na kraju u borbenom meču i treba da shvatimo na koje igrače možemo da računamo u utorak. Kod nekoliko igrača treba da budemo oprezni. Probaćemo da saznamo nešto nekoliko sati pred meč i da vidimo ko će biti na terenu. Svakako moramo da se pripremimo da budemo najbolji i da ponudimo najbolju verziju sebe, rekao je Skariolo, koji je potom prokomentarisao Partizan.

Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije. Veoma su dobri u napadu, agresivni u odbrani i moramo da se spremimo za to. Igraju brzo i opasni su i u reketu i na perimetru. Biće mnogo navijača Partizana tu, ali znam da naši navijači mogu da naprave pravu atmosferu da podrže naše igrače u važnom i veoma teškom meču, izjavio je Skariolo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE