NA REDU JE PETI „VEČITI DERBI“: Ulog je veliki, a kvote u Meridianu još veće!

Isprati novi okršaj Crvene zvezde Meridianbet i Partizana uz najveće kvote u najboljoj kladionici u regionu!

Za samo nekoliko sati igraće se košarkaški “večiti derbi“ u sklopu 21. kola ABA lige, pa je jasno da nas čeka pravi košarkaški spektakl.

Još jedan u nizu ove sezone. Podsetimo,do sada smo već gledali četiri „večita derbija“, pa se čini da neće biti mnogo iznenađenja, ali je isto tako teško predvideti i favorita.

Zvezda je dobila tri meča, a Partizan jedan i to onaj u Evroligi na gostujućem terenu. Međutim, kada se radi o regionalnom takmičenju – nakon iznenađujućeg poraza od Cibone, Crvena zvezda Meridianbet je Partizanu praktično prepustila prvo mesto na tabeli ABA lige, pa sada nije baš sve u rukama crveno-belih košarkaša.

Partizan je trenutno prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i dva poraza, dok je tim Duška Ivanovića sada drugi sa skorom 17/2, ali uz utakmicu manje.

Ono što nas večeras pčekuje – teško da možemo da pretpostavimo do detalja, ali jasno je da nas čeka pravi NBA okršaj Fakunda Kampaca i Dantea Egzuma, kao i da navijači očekuju da obojica zablistaju u napadačkoj igri.

U to ime, pored standardne ponude, sportska kladionica Meridian pripremila je vrhunsku ponudu za učinak igrača, pa hajde da pogledamo od koga se to najviše očekuje:

IGRAČ SA NAJVIŠE SKOKOVA NA MEČU:

Zek Ledej – kvota 3.00

Luka Mitrović – kvota 4.00

Dante Egzum – kvota 15

Filip Petrušev – kvota 3.75

IGRAČ SA NAJVIŠE ASISTENCIJA NA MEČU:

Dante Egzum – kvota 6.00

Fakundo Kampaco – kvota 1.40

Luka Vildoza – kvota 3.50

IGRAČ SA NAJVIŠE POGOĐENIH TROJKI NA MEČU:

Kevin Panter – kvota 5.00

Matijas Lesor – kvota 6.00

Fakundo Kampaco – kvota 5.00

Luka Vildoza – kvota 6.00

Podsetimo, Crvena zvezda je ove sezone na 19 utakmica postigla 1.663 poena i treća je u ligi, dok je Partizan na 20 mečeva postigao 1.899 poena i po tome je prvi tim ABA lige.

Možemo očekivati utakmicu sa mnogo poena, a ako pitate bukmejkere Meridiana, što zbog trenutne forme, što zbpg prednosti domaćeg terena, kvota na Partizan je ipak malo veća. Ukoliko verujete u trijumf crno-belih iskoristiti kvotu 1.65, a ako pak mislite da će Crvena zvezda Meridianbet izaći iz male krize – iskoristite kvotu 2.30.

Naravno, pre toga – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs i preuzmete 300 POKLON SPINOVA, a nakon uplate depozita – stiže i 100% bonusa na uplatu!

Dakle, na jednom mestu ćete naći sve što vam je potrebno za potpuni užitak u novom košarkaškom spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE