Širi se lista kandidata za novog pleja Reala!

Danas se pojavila informacija da je Real Madrid zainteresovan za dovođenje plejmejkera Olimpijakosa Kostasa Slukasa, ali on nije jedini kandidat za ovo mesto.

Kraljevski klub ima velikih muka sa pozicijom jedinice ove sezone usled povreda Karlosa Alosena, Najdžela Vilijamsa-Gosa i Serhija Ljulja, koji je u Kupu Kralja doživeo povredu ligamenata kolena.

Kako javlja “Marka”, tradicionalno dobro upućena u dešavanja u ovom klubu, na radaru su i dva moguća pojačanja iz španskih timova.

Jedan je Alberto Dijaz, najprijatnije iznenađenje Evrobasketa, na kom je zaigrao upravo kao zamena za povređenog Ljulja, pa bi tako i na klupskom nivou moglo da se ponovi isto.

Nedavno je Dijaz blistao i na Kupu Kralja u kom je neočekivano trijumfovala njegova Unikaha, savladavši Barselonu i Real.

Kao problem navodi se obeštećenje koje bi moralo da se plati za slobodu ovog igrača.

Zato bi rešenje mogao da bude Darijus Tomson, igrač Baskonije sa dvogodišnjim ugovorom, ali i dostižnom izlaznom klauzulom.

On ove sezone u Evroligi beleži u proseku 11,7 poena i 6,5 asistencija po utakmici, uz odlične procente u šutu za tri poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE