Avramović jasan: Plej oktrio ključ pobede Partizana

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je da je ključno u pobedi Partizana zaustavljanje najboljeg igrača Zvezde, Fakunda Kampaca.

Argentinac je za 20 minuta na meču postigao 21 poen i režirao veliku prednost Zvezde nad Partizanom. Ipak, u nastavku je potpuno stao i crno-beli su polako topili veliku prednost gostuju.

Avramović je detaljno analizirao ceo meč i timsko izdanje Partizana:

-Bila je prisutna blaga nervoza na startu utakmice. Pet minuta pred kraj prvog poluvremena smo podigli odbranu, davali lake poene. Nisu nas hteli šutevi u prvom poluvremenu. Kako je vreme prolazilo, dizali smo se kroz treću i četvrtu četvrtinu, podigli nivo agresivnosti. Svi su dali svoj doprinos. Zaustavili smo Kampaca. Mislim da nije dao nijedan koš u drugom poluvermenu. On im je bio pokretačka snaga kad su napravili 22 razlike. Zbili smo redove i znali koliko je bila potrebna pobeda, rekao je Avramović.

Sledeći rival u izuzetno gustom rasporedu je Anadolu Efes u Istanbulu,

-Mnogo je naporno igrati na dva fronta. U ovom martu kao da je svaki dan utakmica, osećam se kao da sam u ludilu. Efesu gori pod nogama, jer imaju dva poraza. Biće umorniji jer igraju protiv Reala, istakao je Avramović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE