Alegri zadovoljan nakon pobede, prokomentarisao je i Vlahovića

Srpski reprezentativac Filip Kostić doneo je Juventusu veliki trijumf protiv Intera u Milanu. Odlučujući gol Kostić je postigao u 23. minutu igre.

Nakon utakmice Trener Juventusa Maksimiljano Alegri pohvalio je ceo tim posle pobede…

-Ceo tim se generalno popravio. Branili smo se dobro timski, nismo im dozvolili da prošli. Nažalost, Pogbu uopšte nismo imali, Paredes je bio dobar u startu, onda sam počeo manje da ga koristim, ali sve su to pouzdani igrači. Fajoli ima kvalitet, Lokateli je vrlo dobar kada zatvara,A rekao je Alegri i dodao:

-Mislim da je sada Dušan Vlahović odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Juventus, a Kostić je mnogo napredovao defanzivno i u tajmingu. Izbor završnog pasa kada napadamo moramo da popravimo, ali ovaj tim ima srce i odlučnost. Uvek kažem da nije lako onima koji nisu u ovoj situaciji. Uzeto nam je 15 bodova, to nije lako, ali došli smo do četvrtfinala Lige Evrope, polufinala Kupa Italije i zadržali smo strast prema onome što radimo, rekao je trener Juventusa.

Žalba u vezi s oduzimanjem 15 bodova čuće se 15. aprila, a Juve je trenutno sedmi na tabeli sa 41 bodom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE