Odličan Ristić nedovoljan, novi poraz Galatasaraja, istakao se bivši igrač Borca i FMP-a (VIDEO)

Košarkaši Galatasaraja poraženi su na gostovanju francuskom Limožu sa 69-60 nakon produžetka, u pretposlednjem kolu grupe K košarkaške Lige šampiona.

Timovi su se čitavim tokom utakmice smenjivali u prednosti, pa ne čudi da je duel odlučen u produžetku, gde je domaćin ipak bio daleko bolji i čak u jednom trenutku po prvi put stekao dvocifreni višak na ovoj utakmici.

Ponovo je dobru partiju odigrao srpski reprezentativac Dušan Ristić, kome je falio skok za dabl-dabl učinak, uz 11 poena i dve blokade. Nije međutim na ovom meču uspeo da ubaci nijednu trojku iz tri pokušaja.

Efikasniji od njega bio je samo bivši košarkaš Mornara Deron Rasel, koji je stigao u tim ove sezone u slično vreme kada i srpski centar. On je postigao 13 poena, ali uz katastrofalan procenat od samo dva ubačena šuta iz igre, iz 12 pokušaja. Mihajmin Mustafa je takođe ubacio 11 poena.

U pobedničkom timu je najefikasniji bio bivši igrač čačanskog Borca i FMP-a Brajs Džons sa 13 poena, na šta je dodao i 6 skokova i 4 završna dodavanja. Isti broj poena imao je i Desi Rodrigez.

I pored ovog poraza u duelu dva razočaranja sezone, Galata ostaje na trećem mestu ispred današnjeg rivala sa pobedom više, ali bez izgleda za plasman dalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE