PODRHTAVAJU APENINI: Sergej napušta Lacio i u transferu teškom 40 miliona evra odlazi u drugog italijanskog velikana!?

Čelnici još uvek aktuelnog prvaka Italije AC Milana pripremaju teren za sledeću sezonu i sportski direktor Paolo Maldini već ima jasnu ideju za pojedine transfere.

‘Rosoneri’ se bore da i sledeće sezone igraju u Ligi šampiona i ako uspeju u tome, biće raspoloženi za brojna pojačanja.

Prema pisanju Dejli Mejla, milanski velikan planira dovesti dva igrača svetske klase i jednog koji je u nastajanju.

Među dva igrača svetske klase nalazi se ime Sergeja Milinković-Savića, a kako se dalje navodi, Maldini je već kontaktirao Mateju Kežmana!

Sergej je na izlaznim vratima Lacija s obzirom na to da su svi izgledi da neće produžiti ugovor s rimskim klubom. Ugovor mu završava na leto 2024. i veruje se da će ovog leta biti neophodno izdvojiti 40 miliona evra za njegov potpis.

Upravo je pre nekoliko dana, putem svog YouTube kanala, stručnjak za zbivanja u Milanu Karlo ‘Karleto’ Pelegati pozvao Sergeja na San Siro.

To bi bilo toliko dobro. Milan zna da mora pojačati ekipu s najmanje tri igrača. U veznoj liniji, baš to ime bi bilo sjajno, kazao je Pelegati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STAMENIĆ POSLE PEHARA: Čeka nas sjajna proslava, da pobedimo sve utakmice do kraja sezone

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Crveno-beli su savladali TSC, a Partizan je poražen od Vojvodine nakon...

POVEZANE OBJAVE