REVIJA BREJKOVA: Museti srušio Đokovića u drami i zakazao italijansko četvrtfinale!

Srpski teniser Novak Đoković, poražen je u osmini finala mastersa u Monte Karlu. Nakon netipičnog duela i mnogo brejkova na obe strane izgubio je sa 2:1 od Italijana Lorenca Musetija.

Po setovima 6:4, 5:7, 4:6

Meč je počeo sigurnim servisom oba igrača. Potom su od četvrtog do šestog gema viđena tri brejka. Prvi je zadao udarac Đoković a Italijan odmah uzvratio.

Nakon toga Srbin još jednom oduzima servis Musetiju i stiže do 5:2. Međutim, i tada je Museti uspeo da uzvrati brejk ali je Đoković u uzbudljivoj završnici napravio novi i poveo 1:0.

Italijan odmah na startu drugog pravi brejk. Đoković je odmah u sledećem gemu izjednačio na 1:1. U potpuno atipičnom meču Museti ponovo oduzima servis Srbinu i vodi u 2. setu sa 2:1.

Sada Đoković pravi seriju i postaje prvi igrač koji je uspeo da u durgom setu osvoji gem na svoj servis za 3:2.

Potom je napravio još jedan brejk za 4:2 ali se Museti nije predavao i izjednačio na 4:4. Serijom 3:0 poveo je sa 5:4 a Đoković uzvratio za 5:5 ali novim brejkom Italijan vodi 6:5 a kasnije i izjednačuje.

Odmah nakon što su obojica osvojili po gem u odlučujućem setu, susret je prekinut zbog kiše. Posle duže pauze, Srbin osvaja svoj servis gem. Potom je naredno uzbuđenje viđeno u sedmom gemu kada Museti pravi brejk koji je potom materijalizovao za 5:3.

Onda je u devetom gemu usledila velika borba. Đoković je imao brejk loptu ali je Museti iskoristio četvrtu meč loptu za veliko iznenađenje i eliminaciju prvog nosioca turnira.

Museti će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Janika Sinera koji je izbacio Huberta Hurkača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši igrač Mege prokomentarisao izostanak sa šireg spiska Francuza za Olimpijske igre na domaćem terenu

Nedavno je objavljen širi spisak francuske košarkaške reprezentacije za predstojeće Olimpijske igre, na kojima će biti domaćin u Parizu....

POVEZANE OBJAVE