STAO UZ RAME IDOLU DEJANU STANKOVIĆU: Veliko dostignuće Nikolo Barele! (VIDEO)

Fudbaleri Intera zastajkuju u trci za što boljim mestom u Seriji A i plasmanom u Ligu šampiona sledeće, ali zato odlično guraju u elitnom takmičenju u aktuelnoj sezoni.

Na tomu putu ih predvodi Nikolo Barela, koji je večeras postigao drugi gol u četvrtfinalnoj seriji protiv Benfike, za vođstvo od 1-0 na Đuzepe Meaci, odnosno 3-0 u ukupnom skoru.

To je učinio u svom stilu, pošto je nakon duplog pasa sa Lautorom Martinezom, posle varke preciznim šutem u 14. minutu zatresao mrežu.

Na taj način je došao do retkog dostignuća u istoriji Nerazura, pošto je postao tek treći fudbaler Intera koji je postizao golove u obe utakmice jednog dvomeča u najjačem takmičenju.

Tako je stao uz rame svom idolu Dejanu Stankoviću, koji je to učinio protiv Ajaksa 2006. u osmini finala, kao i Kristijanu Bobo Vijeriju, kome je to pošlo za rukom takođe u četvrtfinalu, 2003. protiv Valensije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagelsman objavio širi spisak za Evropsko prvenstvo

Selektor reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman saopštio je širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se...

POVEZANE OBJAVE