Asensio strelac i asistent u pobedi Real Madrida, Sosijedad sve bliže Ligi šampiona (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida savladali su na Santjago Bernabeu Seltu sa 2-0, u sklopu 30. kola španske La lige.

Do prednosti je Kraljevski klub doveo Marko Asensio u 42. minutu, na proigravanje Vinisijusa Žuniora posle utrčavanja u šesnaesterac.

Tek što su se igrači vratili na teren, Asensio je upisao i asistenciju, kada je iz kornera centrirao, a Eder Militao glavom postigao gol u 48. minutu, tako postavivši konačan rezultat.

Real i dalje mnogo zaostaje za Barselonom koja je lider, pošto sa 65 bodova ima osam manje, uz utakmicu više. Selta je sa druge strane 12. sa 36 osvojenih bodova.

Imenjak Madriđana iz San Sebastijana Sosijedad sve je bliži plasmanu u Ligu šampiona, pošto je na svom terenu sa 2-1 bio bolji od Rajo Valjekana.

Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Isi Palazon je u 57. minutu doveo goste do prednosti, ali je samo dva minuta kasnije Aleksander Sorlot poravnao rezultat. Presudio je Florijan Ležejen u 81. minutu autogolom.

Sosijedad sada na 4. poziciji ima 54 bodova, šest više od petoplasiranog Betisa i 7 od Viljareala, koji ima i meč manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE