“KAD IZGUBIŠ, RUKUJ SE”: Bio je to nesrećni kraj najcrnjeg poraza u istoriji Real Madrida

Košarkaška Evropa od sinoć bruji o novoj pobedi Partizana nad Realom i velikoj tuči koja se dogodila pri samom kraju susreta.

Španska Marka je pričala prilično negativno o samoj utakmici, a i u o Realu, jer ono kako su se poneli pojedini košarkaši španskog tima nikako ne ide uz nadimak kluba, stoju u tekstu tog lista.

Postoje načini da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružiji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u utakmici koja je seriju odvela na 0:2 i Fajnal-for pretvorila u utopiju, Blankosi su dozvolili frustraciji da ispliva i završili sa tučom i žalosnim ishodom. Poraz je bio manje bolan od slike ove grupe nemoćnih igrača koji su nasrnuli na štit, pa čak i na himnu kluba:”Kad izgubiš, rukuj se…”, stoji u tekstu uglednog madridskog lista.

Podseća Marka zatim kako je došlo do incidenta…

-Ljulj je zapalio vatru oštrim faulom nad Panterom, nebitnim, na sredini terena, na 1.40 do kraja, kada je njegov tim zaostajao 95:80. Amerikanac se suprotstavio, pokazao pesnicu i eto ih svi: Dek, Musa, koga su napali Lesor i Panter, Jabusele, koji se bacio i čak povredio Egzuma… Jeziv spektakl koji bi mogao da ima posledice u vidu sankcija za naredne utakmice. Bio je to nesrećni kraj najcrnjeg poraza u istoriji Real Madrida, koji je gubio mnogo važnije duele, ali to nikada nije uradio na ovaj način.

Za kraj ugldni list je pisao i o samo utakmici a i o tome da slavni klub u Štark areni čeka pakao.

-Zahvaljujući Egzumovoj brzini bilo je 19:31 posle prve četvrtine. Onda su se pojavili Panter, Naneli, Smailagić, Ledej… Na pauzi – 32:47. Kasnije je Serhio oživeo Real koji je izgledao kao da je mrtav. Serija 12:2 i Vizink arena se probudila. Ipak, Naneli je sa 3+1 uništio iluziju. Poslednja četvrtina je počela tehničkom na klupi Madrida i trojkom Pantera za maksimalnih +17. Surova realnost za tim koji je na kraju, ipak, morao da tučom pogorša poraz. Madrid je ostavljen u nezamislivom scenariju na početku serije, na ivici provalije posle dve utakmice u Vizink centru. Niko nije uspeo da se vrati posle 0:2 i Blankosi će morati da promene mnogo toga da bi to postigli. Finalna borba mogla bi samo dodatno da podgreje atmosferu koja će vladati u Štark areni. Mogao bi to da bude pakao na zemlji”, podvlači Marka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kristijano Ronaldo najplaćeniji sportista na svetu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo našao se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih sportista na svetu. Američki magazin...

POVEZANE OBJAVE