Obradović pred put u Madrid: Izvukli smo pouke!

Košarkaši Partizana putuju u Madrid gde ih očekuje peta utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Trenutni rezultat je 2:2, a trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Peta utakmica, nema šeste, to je valjda problem… Neko će na fajnal-for, svašta se desilo u ovoj seriji i peta će da odluči. Idemo sa željom da damo sve od sebe i naravno da smo iz ove dve utakmice u Beogradu izvukli pouke i razgovarali na treninzima kako bismo popravili šta nije valjalo. Pre svega moramo da na Tavaresu postavimo odbranu, da im ne dozvolimo kontre i da imamo bolji protok lopte kao odgovor na njihovu zonu,  rekao je Obradović.

U Madridu će se pisati istorija, ali nikad gost nije dobio “majstoricu”.


– A imate i onaj drugi podatak da onaj ko je vodio 2-0 nije ispao, ali statistika postoji da bi se neke stvari menjale. Videćemo u sredu posle utakmice šta je bilo,
kaže Obradović.

Obradović ističe da je splet okolnosti doveo da Partizan posle 2-0 izgubi dve utakmice u Beogradu.

– Ovo je utakmica koja vodi direktno na fajnal-for, ma kakav god pritisak postojao, samo gledati teren. Pogledajte poslednju utakmicu kako smo izgubili, jedna lopta, skok, odbrana, to može da odluči. Sve su to faktori koji odlučuju na košarkaškoj utakmici i treba biti spreman na sve i reagovati na tok utakmice.

Partizan će u Madridu biti jači za kapitena Kevina Pantera.

-Kevin Panter je kapiten i lider tima i njegovo prisustvo će biti veoma važno, izjavio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Cela Srbija moći će da gleda derbi! Zvezda na pragu titule, Sferopulos nadomak istorijskog dostignuća

Večeras od 20.30 igra se treća utakmica finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, koja bi mogla...

POVEZANE OBJAVE