Obradović pred Studentski centar: Biti ili ne biti

U drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige, košarkaši Partizana u sredu u Podgorici gostovati ekipi Studentskog centra.

Tim iz Crne Gore je slavio u prvom meču rezultatom 84:83.

Trener crno-beli Željko Obradović izjavio je da je pred njegovim timom meč sa Studentskim centrom koji znači biti ili ne biti.

-Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dodjemo do pobede,  rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je istakao da su svi u njegovom timu svesni situacije.

-Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone, istakao je Ledej.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 sati u Podgorici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE