Obradović izneo utiske pred majstoricu protiv Studentskog centra

Košarkaši Partizana su u prethodnom periodu izdanjima išli iz krajnosti u krajnost. Nakon dva brejka u Madridu protiv Reala u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, ispustili su plasman na F4 najboljeg evropskog takmičenja, a zatim bili nadomak da ispadnu u istoj fazi ABA lige od Studentskog centra, što bi bila najveća senzacija u istoriji takmičenja.

Nakon šokantnog poraza u prvoj utakmici u Beogradu, crno-beli su u završnici u Podgorici uspeli da dođu do pobede, pa će se o polufinalisti odlučivati sutra od 20 časova u Areni.

Svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE