ROLAN GAROS: Đoković posle uzbudljivog prvog seta pregazio Mađara za treće kolo! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. On je večeras sa 3:0 pobedio Mađarskog takmičara Martona Fučovića.

Po setovima 7:6 (2), 6:0 i 6:3

Naš igrač se mučio da dobije početni gem u kome je prvi servirao na susretu ali je u tome uspeo. U sledećem je potom napravio brejk i potvrdio ga za 3:0.

Potom je Mađar u petom gemu imao četiri brejk lopte koje je Đoković spasao za 4:1. I u narednom na svoj servis je Srbin imao problem pošto je Fučović vodio 40:15 ali je treći igrač sveta uspeo da stigne do 5:2.

Tek u devetom gemu je nakon brojnih propuštenih šansi Fučović vratio brejk i potom izjednačio na 5:5. u 11 gemu je Đoković propustio set loptu na servis mađarskog igrača koji je uveo prvi deo igre u taj brejk.

Srbin ga je bolje počeo i poveo 3:0. Ostavio je Fučovića na samo dva poena i nakon dosta muka poveo sa 1:0.

Đoković je odmah napravio brejk na početku drugog seta i potvrdio ga za 2:0. Kasnije je još jednim oduzetim servisom stigao i do 4:0. Drugi set je bio potpuno drugačiji jer je naš teniser pregazio rivala sa 6:0 i duplirao vođstvo.

Seriju osvojenih gemova nastavio je i brejkom na startu trećeg seta. Međutim ribrejkom je Mađar prekinuo loš niz. U petom gemu Đoković ponovo dolazi do prednosti i potvrđuje brejk za 4:2. Sa novim brejkom je bio nadomak pobede ali je Fučović vratio jedan oduzeti servis.

Ribrejkom je Novak osigurao trijumf.

U borbi za osminu finala naš igrač će se sastati sa Špancem Alehandrom Davidovič Fokinom koji je izbacio domaćeg igrača Luku Van Eša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Van Persi ima prvi trenerski posao!

Proslavljeni holandski fudbaler Robin Van Persi ima prvi samostalni trenerski posao. On je promovisan za šefa struke holandskog kluba Herenvena....

POVEZANE OBJAVE