Oglasila se Barselona nakon Mesijeve odluke

Iako je delovalo da su opcije za nastavak karijere Lionela Mesija svedene na povratak u Barselonu ili odlazak u Saudijsku Arabiju, najbolji fudbaler svih vremena nastaviće karijeru u Americi, nastupajuči u MLS ligi za Inter iz Majamija.

Posle takve Mesijeve odluke oglasila se saopštenjem i FK Barselona koja je pokušala sve ne bi li napravila finasisijsku konstrukciju za pšovratak Arbgentinca u klub.

 – U ponedeljak, 5. juna, Horhe Mesi, otac i predstavnik Lionela Mesija, obavestio je predsednika kluba Đoana Laportu o odluci igrača da pređe u Inter iz Majamija, uprkos tome što je dobio ponudu Barselone, imajući u vidu obostranu želju da Mesi da još jednom obuče dres katalonskog kluba. Predsednik Laporta je razumeo i poštuje Mesijevu odluku da želi da se takmiči u ligi sa manje zahteva, dalje od reflektora i pritiska kojem je bio izložen poslednjih godina, stoji u saopštenju Barselone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fantastični Milutinov vodio Olimpijakos do polufinala

Košarkaši Olimpijakosa prvi su polufinalisti plej-ofa šampionata Grčke. Oni su u revanš utakmici ubedljivo savladali gradskog rivala AEK sa...

POVEZANE OBJAVE