LAST MINUTE PONUDA: 4.000 RSD + najveći specijal igara za Ligu šampiona (REGISTRUJ SE)

Vreme je za Ligu šampiona!

Vreme je za najveću i najvažniju evropsku klupsku utakmicu – sve oči uprte su ka Olimpijskom stadionu Ataturk, gde se večeras od 21 čas igra veliko finale Lige šampiona!

Inter je sa dve pobede nad Milanom u polufinalu, nakon 13 godina, izborio novu borbu za naslov prvaka Evrope. Fudbaleri nero-azura se sada sastaju sa ekipom Mančester sitija, čiji rezultati ove sezone nisu veliko iznenađenje, ako u obzir uzmemo ogromnu potrošačku moć. Međutim, to se ne može reći i za italijanski tim.

Iako je Inter jedan od najtrofejnijih evropskih klubova, u ovaj meč ulazi kao autsajder.

Otkako je Inter poslednji put osvojio Ligu šampiona, 2010. godine, mnoge stvari su se promenile u evropskom fudbalu. U slučaju Mančester sitija, otkako je konzorcijum iz Abu Dabija preuzeo klub, ekipa je osvojila 16 trofeja, uključujući sedam titula u Premijer ligi.

Ove sezone Siti pokušava da postane tek drugi engleski klub koji je u istoj sezoni osvojio tri velika trofeja – Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup. To je prethodno jedino uspelo gradskom rivalu Mančester junajtedu 1999. godine. Za triplu krunu, ekipi Pepa Gvardiole večeras je potrebna titula. A, da li će doći do nje – ostaje da vidimo.

Do sada su Inter i Siti odmerili snage dva puta, najpre 2010. godine u prijateljskom susretu, kada su slavili fudbaleri italijanskog tima rezultatom 3:0, a onda i godinu dana kasnije u Super Kupu kada je identičnim rezultatom slavio engleski tim.

Ipak, jasno je da se finale Lige šampiona zaista ne može meriti sa ovim utakmicama.

To je, ukratko, ono što treba da znamo o ovom finalu, ali za kraj smo ostavili jednu jako važnu informaciju.

Sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičan SPECIJAL IGARA za finale Lige šampiona, a to podrazumeva i najveće kvote.

Sve što je potrebno da uradite da biste upotpunili užitak u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu jeste da se registrujete na meridianbet.rs, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i onda “zavirite” u SPECIJAL.

Evo i nekoliko predloga za klađenje:

NAČIN PRVOG GOLA:

slobodan udarac – kvota 20

gol glavom – kvota 6.00

šut – kvota 1.45

autogol – kvota 22

penal – kvota 7.00

REZERVNI IGRAČ DAJE GOL – kvota 2.75

HET-TRIK NA MEČU – kvota 15

GOL GLAVOM NA MEČU – kvota 3.75

A, naravno – ako se odlučite za “klasiku” – Meridian je i za to pripremio idealne uslove – kvota na pobedu Intera je 7.40, a kvota na pobedu Sitija je 1.50.

Ali, ni to nije sve. Sportska kladionica Meridian pripremila je iznenađenje i za one koji imaju kreiran nalog, a to je čak i do 120.000 RSD slot bonusa na prvi depozit!

Dakle, sve je spremno za uživanje u novom fudbalskom spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE