PARTIZAN ODREDIO BONUS IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU: Kreće proizvodnja novog Milenkovića i(li) Pavlovića!

Fudbaleri Partizana imaju iza sebe najgoru sezonu u ovom veku. Završili su Superligu Srbije na 4. mestu i izborili samo kvalifikacije za Ligu konferencija, u sezoni kada šampion dobija direktan plasman u Ligu šampiona, a drugoplasirani (minimum) Ligu Evrope.

Crno-beli u sezoni na izmaku nisu imali ni ustaljenog bonus igrača. Na početku je to bio Mihajlo Petković, koji se navijačima predstavio na najbolji način, ali je u međuvremenu zaboravljen.

Među mladim ofanzivcima je šansu dobijao i Samed Baždar, kao i Nemanja Jović, koji je uglavnom kuburio sa formom i tek u finišu sezone došao do nešto bolje igre.

Često je u toj ulozi bio Kristijan Belić, koji je doveden iz Čuakričkog, ali koji je sada prerastao status bonus igrača.

Kako naovdi “Mozzart sport”, klub je odlučio da u toj ulozi naredne sezone standardan bude štoper Mihajlo Ilić, koji je dobijao povremeno šansu ovog proleća.

On se pokazao solidno pre sevga u prvoj utakmici protiv Šerifa, kada je zaigrao silom prilika posle isključenja Vujačića.

Tako crno-beli izgleda kreću u novi projekat staranja vrhunskog štopera, nakon što su lansirali Nikolu Milenkovića i Strahinju Pavlovića, koji su sada standardni reprezentativci Srbije.

Nešto slično se pokušalo i sa Svetozarom Markovićem, koji međutim nije uspeo da napravi značajniju karijeru u inostranstvu, pa se prošlog leta vratio po drugi put u Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajni rezultati srpskih teniserki!

Srpske teniserke nedavno su zabeležile uspeh u Bili Džin King kupu, kada su uspele da obezbede plejof za ulazak...

POVEZANE OBJAVE