Inzagi nakon poraza u finalu LŠ: Zaslužili smo više

U finalu Lige šampiona Inter je poražen od Mančester sitija, ali je trener italijanskog kluba Simone Inzagi je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila.

– Odigrali smo sjajnu utakmicu i treba da budemo ponosni na to. Ne treba da razmišljamo “šta ako”. Zagrlio sam svakog svog igrača pojedinačno, bili su neverovatni, kao i naši navijači. Zaslužili smo drugačiji rezultat, ali nadam se da su navijači su bili zadovoljni kako je ekipa odigrala večeras, rekao je Inzagi i dodao:

– Videli ste poslednjih 25 minuta, lopta kao da nije htela da uđe u gol. Dešava se. Nažalost, desilo nam se u finalu Lige šampiona. Pogodili smo prečku, jedna lopta je očišćena sa linije, eto, bio je i udarac koji je pogodio saigrača… Svašta se desilo. Protiv Mančester sitija smo igrali maksimalno i uradili smo to veoma, veoma dobro. Sa ovim duhom, organizacijom i fokusom, mislim da ćemo ponovo biti ovde. Zaslužili smo više, ali kapa dole Sitiju, znamo koliko su dobro radili da bi došli do ovog trenutka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kristijano Ronaldo najplaćeniji sportista na svetu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo našao se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih sportista na svetu. Američki magazin...

POVEZANE OBJAVE