Ivanović posle drugog poraza: Ne menja se naš osećaj da možemo da osvojimo ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su i u drugoj utakmici finalne serije regionalne ABA lige od Partizana, pa se nelaze u veoma teškoj poziciji pred okršaj/e u Pioniru, u kom će biti odmaćini na dve utakmice, ukoliko uspe da produži seriju.

Utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Čestitke Partizanu, iskoristio je prednost domaćeg terena i vodi 2-0. Igrali smo večeras daleko bolje u prvom poluvremenu, imali smo šanse da pobedimo, ali smo darovali pobedu Partizanu nekim promašajima i naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu. Ali dobro, 2-0, igra se do tri, sada se igra kod nas, ništa to ne menja, ni naš filing da možemo da pobedimo i osvojimo ABA ligu, poručio je trener Zvezde.

On je istakao i šta je presudilo večerašnju utakmicu.

Večeras nam je nedostajao dobar završetak akcija, promašili smo tri četiri zicera i pala je koncentaracija u odbrani i zaboravili smo da utakmica traje 40 minuta, naročito u odbrani, smatra Ivanović, koji je objasnio i zašto ima veru u preokret.

Strašno verujem mojim igračima. Znam kako mogu da igraju, znamo da možemo da pobedimo Partizan i to stvarno i iskreno mislim. Ako neko hoće da osvoji finale, ne može da ima sumnje da će da pobedi. Ni ja ni moji igrači. Nemamo sumnje, jasan je bio strateg crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Piksi upisao i ovog igrača na širi spisak za Euro!?

Fudbalski savez Srbije poslao je UEFI širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo. Prema informacijama Mozzartsporta, selektor Srbije Dragan Stojković i...

POVEZANE OBJAVE