Olimpija ponovo povela u finalu, loše veče Teodosića

Košarkaši milanske Olimpije poveli su sa 3-2 u finalnoj seriji italijanskog šampionata, pošto su na svom parketu savladali Virtus iz Bolonje sa 79-72.

Tim Serđa Skariola je prethodno uspeo da neutrališe manjak od dve pobede, ali je Olimpija ipak uspela da dođe do meč-lopte.

Domaćin je zasluženo došao do pobede, jer je vodio najvećim delom utakmice, izuzev uvodne faze. U jednom momentu trećeg perioda imao je i prednost od 13 poena razlike, ali je do kraja ipak bilo zanimljivo i otvoreno.

Najefikasniji u pobedi bio je Šajvon Šilds sa 22 poena, uz 5 skokova i 3 asistencije. Nikolo Meli je zabeležio dabl-dabl sa 13 poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je bivši bek Crvene zvezde Bili Beron upisao 12 poena.

U poraženom sastavu je Marko Belineli zabeležio 17 poena, Isaja Kordinije je imao 14 poena i 4 asistencije, a Danijel Heket 12 poena i 5 skokova.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić nije imao svoje veče i za 16 minuta u igri nije uspeo da pogodi nijedan šut, pa je ostao bez poena i sa samo 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE