Novi Pazar predstavio dva pojačanja!

Fudbalski klub Novi Pazar je predstavio dva pojačanja za narednu sezonu.

U pitanju su Nemanja Mihajlović i Rafael da Silva Floro.

Mihajlović je došao iz Rada, a sa Novim Pazarom je potpisao dvogodišnji ugovor.

-Dvadesetčetvorogodišnji vezni fudbaler, Stefan Mihajlović, novi je fudbaler FK Novi Pazar a potpisao je ugovor do leta 2025. godine. Mihajlović je karijeru počeo u mlađim kategorijama Zvezde i Voždovca, ima superligaško iskustvo iz lučanske Mladosti, šabačke Mačve i Proletera. Prethodnu sezonu proveo je u Radu iz Beograda za koji je u Prvoj ligi Srbije postigao 7 golova, stoji u objavi Novog Pazara.

Da Silva Floro dolazi iz Finske.

Portugalski fudbaler Rafael da Silva Floro (29) novi je fudbaler FK Novi Pazar. Portugalski levi bek (wing bek) dolazi u Novi Pazar iz finskog AC Oulu i potpisao je ugovor na godinu dana. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Porta i Sportinga iz Lisabona, ima iskustvo igranja u Liga Pro (Portugal) za Belenenses i Gil Vicente i Championship (Engleska) za Sheffield Wednesday. Za litvanski FK Panevėžys u Premier ligi odigrao je preko 60 utakmica i postigao 5 golova. Sa istim klubom osvojio je Kup i Superkup Litvanije. Ima reprezentativno iskustvo sa U20 i U18 reprezentacijom Portugala, napisao je klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Selektor košarkaša Franuske odredio širi spisak za OI

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole saopštio je širi spisak od 19 igrača koji će konkurisati za predstojeće Olimpijske...

POVEZANE OBJAVE