„VEČITI“ NA PUTU KA EVROLIGAŠKOJ DOMINACIJI: Šta kažu bukmejkeri – kakve su šanse Crvene zvezde Meridianbet i Partizana u Evroligi?

Sve je spremno za novu sezonu Evrolige!

Drugu sezonu zaredom, srpska košarka imaće dva predstavnika u Evroligi, a sudeći prema pojačanjima – deluje da i Crvena zvezda Meridianbet i Partizan imaju velike planove.

Evroliga je nedavno objavila raspored takmičenja, pa je tako poznato da nova sezona startuje 5. oktobra, a u prvom kolu Partizan će igrati u Tel Avivu protiv Makabija, dok će Zvezda dočekati Asvel.

Igraće se 34 kola, a Evroliga je od ove sezone uvela plej-in turnir. Istovremeno, prognoze mnogi već daju i svi se pitaju – ko će postati šampion Evrope.

Titulu brani Real Madrid, koji će ove sezone biti pojačan Fakundom Kampacom, ali mnogo se očekuje i od Barselone, Fenerbahčea, Efesa…

Da li su Crvena zvezda Meridianbet i Partizan među favoritima? Da li će se Panatinaikosu isplatiti brojna pojačanja koja je doveo u ovoj pauzi?

Pitanja je mnogo, a na odgovore ćemo morati još da čekamo. Ipak, ako smatrate da ste vrsni poznavaoci evropske košarke – usudite se da prognozirate osvajača Evrolige!

Sportska kladionica Meridian je već izbacila ponudu za osvajača Evrolige, a ona podrazumeva i najveće kvote za ovu igru:

Real Madrid – kvota 6.05
Barselona – kvota 7.05
Monako – kvota 8.60
Fenerbahče – kvota 8.70
Efes – kvota 9.80
Partizan – kvota 10
Crvena zvezda Meridianbet – kvota 25

Kompletnu ponudu pogledajte na ovom linku, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas tom prilikom očekuje i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vrednosti od 4.000 RSD BONUSA i to POTPUNO BESPLATNO!

Spremi se za uzbudljivu košarkašku sezonu – kladi se u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREOKRET: Konseisao ne dolazi na San Siro, Milan ima novog trenera!

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli je bivši. Ipak, na klupi Milana njega neće zameniti Seržo Konseisao kako se pisalo...

POVEZANE OBJAVE