KREĆE GROZNICA ENGLESKOG FUDBALA – Priključi se MERIDIANBET FANTASY LIGI i osvoju 2.000 EUR!

Vreme je da pokažeš svoje menadžerske veštine!

Nemoj da fantaziraš i spremi se da igraš Meridianbet Fantasy ligu! Sportska kladionica Meridianbet vas ovog leta vodi u magičan svet engleskog fudbala uz neodoljivu, omiljenu igru fudbalskih fanatika širom sveta!

Fantastične nagrade, uzbudljiva zabava i brojni bonusi – sve to donosi Meridianbet Fantasy liga!

A da biste učestvovali u Meridianbet Fantasy Ligi, potrebno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs, kao i na sajtu fantasy.premierleague.com pod identičnim imenom i prezimenom. Kada to učinite, za ulazak u Meridianbet Fantasy ligu koristite kod: hi3fxa.

Osim što Meridianbet svim novoregistrovanim igračima poklanja fantastičan bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 DINARA, na kraju sezone najuspešniji menadžeri biće bogato nagrađeni, a glavne nagrade su zaista impresivne:

1. mesto 2.000 evra

2. mesto 1.000 evra

3. mesto 500 evra

4. mesto GoPro kamera

5. i 6. mesto električni trotinet

7. i 8. mesto Smartwatch

9. mesto poklon set iznenađenje

10-15. mesto besplatno učešće u VIP ligi

Ali, ni to nije sve jer sve igrače očekuju nagrade i na nedeljnom, kao i na mesečnom nivou! Kompletan spisak nagrada nalazi se na ovom linku.

Kao što smo napomenuli, da bi igrač učestvovao u Meridianbet Fantasy ligi potrebno je da ima otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs. Takođe, igrač treba biti registrovan i na sajtu fantasy.premierleague.com identičnim imenom i prezimenom kao na sajtu meridianbet.rs

Lista dobitnika nedeljnih i mesečnih nagrada biće objavljenja na sajtu u sklopu promocije, kao i na zvaničnoj Instagram stranici fantasy.meridianbet.

Priključite se Meridianbet Fantasy ligi i pokažite svoje menadžerske veštine!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Piksi upisao i ovog igrača na širi spisak za Euro!?

Fudbalski savez Srbije poslao je UEFI širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo. Prema informacijama Mozzartsporta, selektor Srbije Dragan Stojković i...

POVEZANE OBJAVE