IGRAJ SUPER LIGU! Najveće kvote te čekaju u Meridianu, a poseban predlog stiže za meč Vojvodina – Partizan!

Preuzmi bonus i spremi se zabavu uz domaći fudbal

Dok brojimo sitno do početka top 5 liga u Evropi, i ovog vikenda se radujemo još jednom kolu u domaćem prvenstvu. Super liga Srbije je startovala pre nedelju dana, a nova sezona je već na svojoj premijeri donela brdo golova, ubedljive pobede, a negde i iznenađujuće rezultate.

U prvom kolu videli smo ukupno 19 golova, dok je najraspucanije bilo na mečevima „večitih rivala“. Crvena zvezda je u derbiju kola ubedljivo savladala Vojvodinu (5:0). Najbolji igrač ne samo meča, već i kola, bio je novajlija Žan Filip Kraso koji je na svom zvaničnom debiju gostima u mrežu „spakovao“ dve lopte. Ništa manje nije prštalo u Bačkoj Topoli, gde je vicešampion TSC ugostio ekipu Partizana. Crno-beli su u Beograd doneli bod, nakon furiozne partije i konačnog rezultata – 3:3.

Sve ovo predstavlja odličnu najavu za ono što nas očekuje za vikend, pa hajde da „bacimo pogled“ na utakmice i favorite:

Subota:

18.00 Javor Ivanjica – Novi Pazar, kec 2.50

20.00 Železničar Pančevo – Mladost Lučani, kec 2.40

20.05 Crvena zvezda – Napredak, kec 1.05

Nedelja:

17.00 Radnički 1923 – Čukarički, dvojka 2.00

19.00 Vojvodina – Partizan, dvojka 2.15

21.05 IMT Novi Beograd – Voždovac, dvojka 2.50

*napomena: kvote su podložne promenama

Bukmejkeri sportske kladionice Meridian su vam izdvojili najveće kvote na favorite drugog kola Super lige, a ukoliko neke od ovih mečeva želite da stavite na tiket, a još uvek nemate otvoren online nalog u Meridianu – registrujte se odmah ovde, jer vas čeka i fantastičan bonus dobrodošlice u vrednosti od 4.000 DINARA.

Preuzmite bonus odmah klikom ovde.

Ono što bukmejkeri Meridiana posebno izdvajaju u okviru ponude za duple opklade na meču Vojvodina – Partizan su i dve nove igre:

IGG&I3+ kvota 9.50

GG&2-5 kvota 1.97

Kompletnu ponudu za drugo kolo Super lige pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREOKRET: Konseisao ne dolazi na San Siro, Milan ima novog trenera!

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli je bivši. Ipak, na klupi Milana njega neće zameniti Seržo Konseisao kako se pisalo...

POVEZANE OBJAVE