TVOJA PREČICA DO RAJA – IGRAJ U MERIDIANU ZA PUT U MEKSIKO!

Važno obaveštenje stiže: spakujte kofere i spremite se da uživate u rajskom doživljaju!

Ova letnja sezona u Meridianu donosi sve što ste ikada želeli – vrhunske džekpotove, nestvarne promocije i bonuse o kojima ste oduvek sanjali! Međutim, jedna promocija se ističe kao prava letnja poslastica – PINATA LOCA MADNESS!

A zašto je ona posebna? Zato što ako se pokažete kao šampion ove promocije, osvojićete DVE KARTE ZA MEKSIKO! Spremite se za avanturu u zemlji ljutih papričica i uživajte sa voljenom osobom!

Ova atraktivna akcija traje do kraja avgusta, a sve što treba da uradite je da igrate slotove provajdera Expanse Studios. Postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu i svaki dobitan spin će vam doneti poene za rang-listu najboljih igrača.

Pored egzotičnog putovanja, čekaju vas i vredne nagrade kao što su: električni skuter, električni trotinet, sjajni bonusi i poklon spinovi!

Dozvolite sebi da uđete u vrelu letnju avanturu i osetite uzbuđenje koje Meridianbet pruža!

Ako još uvek nemate korisnički nalog, vreme je da se REGISTRUJETE jer čeka vas bonus od 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za sportske tikete i slot igre.

BONUS VEST:

Da li ste pogledali najnoviju reklamu Meridianbet kladionice?

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave:

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Atlanta odlučila koga će uzeti za prvog pika?

Posle Draft lutrije određeno je da će Atlanta Houksi imati pravo prvog izbora na draftu. Mnogi su predvideli da će...

POVEZANE OBJAVE