IMT zabeležio prvu superligašku pobedu posle revije golova, blistao 17-godišnjak (VIDEO)

Fudbaleri novg superligaša IMT-a ostvarili su prvi trijumf u elitnom rangu pošto su bili bolji u Novom Pazaru od istoimenog tima sa 4-3.

Domaće navijače je već u 3. minutu obradovao Nigerijac Adetunji Adešina, ali je 17-godišnji Miloš Luković poravnao rezultat tek sedam minuta kasnije. Ipak, Mitar Ergelaš je prednost na stranu Pazaraca vratio u 34. minutu, a potom su plavo-beli i sačuvali zalihu do poluvremena.

Prava uzbuđenja usledila su u poslednjih nešto više od deset minuta. Prvo je ponovo na scenu stupio mladi Luković izjednačujućim golom u 81. minutu, ali ponovo radost nije dugo trajala.

Prednost na stranu domaćina vratio je Uroš Lazić četiri minuta kasnije, da bi u završnici Viktor Živojinović preuzeo ulogu junaka meča. On je u zaustavnom vremenu, u roku od dva minuta, prvo asistirao Glišiću za novo izjednačenje, a potom i sam bio strelac za preokret i konačnih 4-3.

U narednom kolu IMT dočekuje Čukarički, dok će Pazarci na noge Radniku u Surdulici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE