Odigrao 15 utakmica, uložio 500 dinara i osvojio više od 3.800.000 DINARA (FOTO)

TIKET ZA ANALE

Današnji recept za dobitan tiket glasi: uhvati se za jednu opciju i forsiraj je svuda gde prolazi. Kartko i jasno, a i te kako efikasno! Tako izgleda rezime prolaznog tiketa koji je isplaćen u sportskoj kladionici Meridianbet.

Ne kažu za džabe da je vikend taličan za kladioničare, a prethodne subote doktor za klađenje iskombinovao je 15 utakmica iz evropskih liga: malo Bundes, malo Premijer, uz Dance, Belgijance, Austrijance i Francuze – sasvim dovoljno za pozamašnu isplatu u vrednosti od 3.800.837 DINARA!

POKLANJAMO 5.000 RSD ZA TIKET – PRIJAVI SE OVDE

Zanimljivo, srećni dobitnik milionskog tiketa se opredelio samo za jednu igru: I 1-3 & II 1-3, prvo i drugo poluvreme ukupno golova od jedan do tri. Veoma dobra taktika, ukoliko kvalitetno procenite mečeve. Kvote u Meridianu se za ovu igru kreću u rasponu od 1.80 do 1.95 – iskusni kažu „školska kvota“. A kada u „školski sistem“ ubacite malo rizika i tiket pojačate sa više utakmica, dolazite do ukupne kvote od 7601.67 koliko je „skupilo“ ovih 15 duela.

Uplata u vrednosti od 500 dinara već je slutila da je velemajstor siguran u svoj izbor. Već od 16 časova polako su krenuli da se štikliraju parovi, da bi slavlje usledilo kasno uveče, pošto su se odigrala i dva poslednja meča.

Šta reći osim – svaka čast majstore!

Pogledajte ceo tiket:

I da – nema potrebe da „trljate“ oči, jer ovaj dobitak je stvaran! Uz fudbalsko znanje i malo sreće u Meridianu je sve moguće, a ukoliko želite da se i vi nađete na listi dobitnika – registrujte se već danas uz promo kod bullseye na sajtu meridianbet.rs, preuzmite bonus 5.000 RSD i sastavite pobednički tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Cela Srbija moći će da gleda derbi! Zvezda na pragu titule, Sferopulos nadomak istorijskog dostignuća

Večeras od 20.30 igra se treća utakmica finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, koja bi mogla...

POVEZANE OBJAVE