HRABAR STAV: Roma iznenadila objavom o velikoj aferi koja potresa fudbalsku Italiju

Roma je objavila saopštenje za javnost i stala u obranu dvojice svojih igrača, Nikole Zalevskog i Stefana El Šaravija, koji su navodno umešani u aferu sportskog klađenja koja potresa Italiju.

-U odnosu na indiskrecije objavljene zadnjih dana u vezi s navodnom umešanošću nekih naših igrača u aferu sportskog klađenja, AS Roma pruža punu podršku Nikoli Zalevskom i Stefanu El Šaraviju“, stoji u saopštenju talijanskog prvoligaša.

Prema Romi, Zalevski i El Šaravi su “žrtve konstantnih glasina koje nepravedno negativno utiču na njihovu karijeru”.

-Klub ima poverenja u Nikolu i Stefana kada oni tvrde da nemaju ništa s ovim“, dodaje se.

Podsetimo, Italijansko pravosuđe je nekoliko meseci istraživalo tajne platforme za sportsko klađenje i otkrilo kako se navodno više od 40 fudblera ilegalno kladilo.

Itlijanski fudbalski savez nakon toga je sudski proces protiv veznjaka Juventusa Nikola Fagiolija i zvezde Njukasla Sandra Tonalija.

Fagioli je zaradio suspenziju od najmanje sedam meseci zbog kršenja pravila klađenja, dok istraga protiv Tonalija još uvek traje, a navodno bi veznjak Njukasla mogao biti suspendovan na čak 16 meseci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREOKRET: Konseisao ne dolazi na San Siro, Milan ima novog trenera!

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli je bivši. Ipak, na klupi Milana njega neće zameniti Seržo Konseisao kako se pisalo...

POVEZANE OBJAVE