MLADI PRVOTIMAC PRED ODLASKOM IZ ZVEZDE: Dva kluba zainteresovana, poznato i obeštećenje

Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović, koji još uvek ima pravo nastupa i za omladinsku selekciju, mogao bi već u predstojećem zimskom prelaznom roku da napusti klub.

Kako javlja “Mozzart sport“, već neko vreme traju pregovori o pralasku madog ofanzivca u redove šampiona Holandije Fejenorda.

Navodno bi transfer trebalo da iznosi oko 5.000.000 evra. Na taj način bi mladi fudbaler zaigrao u zemlji koja je bila značajna odskočna daska i za mnoge njegove zemljake, poput aktuelnih reprezentativaca Dušana Tadića, Filipa Kostića, Filipa Đuričića…

Međutim, Fejenord nije jedini tim koji ga ozbiljno želi. Veoma ozbiljnog takmaca mogao bi da ima u Zenitu iz Sankt Peterburga, koji je zapazio Mijatovića na pripremnom turnru u ovom gradu koji je letos osvojila Zvezda.

Navodno, ukoliko ruski tim izjednači finansijsku ponudu Fejenorda, stiče pravo preče kupovine, zbog zajedničkog finansijera oba kluba Gazproma.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legendarni Van Persi preuzeo tim iz Holandije

Proslavleni napadač Robin Van Persi novi je šef stručnog štaba Herenvena, objavio je holandski klub. Van Persiju je ovo prvi...

POVEZANE OBJAVE