DOŽIVI NBA NA DRUGAČIJI NAČIN: Pogodi najveći zbir poena i nagrade su tvoje!

NBA Power play challenge je tu i donosi ti sjajne nagrade!

Voliš NBA, online klađenje, vrhunsku zabavu i još bolje nagrade? Na pravom si mestu!

Sportska kladionica Meridian i ovog puta donosi uzbudljivo takmičenje za sve ljubitelje košarke, preciznije – NBA lige. Uživaj u omiljenom sportu, pogodi najveći zbir poena i osvoji sjajne nagrade.

Evo o čemu se radi: promocija se odvija u formi takmičenja „Pogodi najveći zbir poena“ koristeći igru „Poeni igrača“ iz ponude kola za NBA. Na primer: tiket koji sadrži četiri selekcije sa igrom igrač poena više, a granice su 7.5 poena za svaku selekciju, ukupan broj poena koji ovaj tiket osvaja je 8 x 4 = 32.

Pravila su ujasna: za učestvovanje u promociji kvalifikuje se isključivo prvi dobitni tiket u toku pojedinačnog kola NBA. Za svako kolo se zbir pogođenih granica poena igrača sabira  sa prethodinim kolima i na osnovu toga formira se konačna lista.

Pobednik takmičenja je igrač koji na kraju takmičenja ima najveći ukupan zbir pogođenih granica poena a u skladu sa navedenim uslovima, a čekaju vas sjajne nagrade:

1. mesto – Sony PS5

2. mesto – 10.000 RSD bonusa za online klađenje

3. mesto – 10.000 RSD bonusa za online klađenje

4. mesto – 5.000 RSD bonusa za online klađenje

5. mesto – 2.000 RSD bonusa za online klađenje

od 6. do 10. mesta – po 1.000 RSD bonusa za online klađenje

A, kako nas ove noći čekaju interesantne utakmice, sastaju se Šarlot i Denver, Sakramento i Minesota, Golden Stejt i Portland, kao i mnogi drugi – jasno je da nas čeka noć prepuna uzbuđenja i da i te kako imamo razloga da ostanemo budni.

Dakle, poruka je jasna: registrujte se na meridianbet.rs, preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 6.000 dinara i doživite NBA na potpuno drugačiji način!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Atlanta odlučila koga će uzeti za prvog pika?

Posle Draft lutrije određeno je da će Atlanta Houksi imati pravo prvog izbora na draftu. Mnogi su predvideli da će...

POVEZANE OBJAVE